Read Dekice by Craig Thompson Free Online


Ebook Dekice by Craig Thompson read! Book Title: Dekice
The author of the book: Craig Thompson
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 23.13 MB
ISBN 13: No data
Edition: Fibra
Date of issue: May 2016
ISBN: No data

Read full description of the books:

"U ovoj se knjizi Craig Thompson pojavljuje kao mladi majstor stripa: u čistom pripovjedačkom obliku donosi nam emotivnu, osobnu priču prepunu boli, istraživanja, duhovitih podvala, pokore, vjerskih uvjerenja i gubitka vjere … kao i sve većeg prezira prema samom sebi. U ovoj priči o obitelji i prvoj ljubavi, ono što pođe naopako u životu, dobro prolazi kao umjetnost. Gospodin Thompson lukavo je skroman dok nas uvlači u svoju mješavinu vještina. Vješto spajanje riječi, slika i tišine koja odzvanja ovo pripovijedanje čini transcendentalnim i priča vas drži i s vama ostaje i nakon što odložite knjigu. Nazvao bih to književnošću."
- JULES FEIFFER dobitnik Pulitzerove nagrade

" … dirljiv, nježan, lijepo oslikan, bolno iskren i vjerojatno najvažniji crtani roman nakon JIMMYJA CORRIGANA."
- NEIL GAIMAN

"… rijetkost: priča o prvoj ljubavi, tako upečatljiva i iskrena da nas podsjeća na to kako je to zaljubiti se … bolno divno."
- TIME

" Pripovijedajući priču, koja uključuje i sjećanja na male brutalnosti koje roditelji priređuju svojoj djeci, a braća i sestre jedni drugima, Thompson opisuje ushit i bolnu opsesiju (ljubavlju, Bogom) i bez straha predlaže načine kako se opsesija može sama od sebe rasplinuti."
– THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Read Ebooks by Craig ThompsonRead information about the author

Ebook Dekice read Online! Craig Ringwalt Thompson (b. September 21, 1975 in Traverse City, Michigan) is a graphic novelist best known for his 2003 work Blankets. Thompson has received four Harvey Awards, two Eisner Awards, and two Ignatz Awards. In 2007, his cover design for the Menomena album Friend and Foe received a Grammy nomination for Best Recording Package.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Dekice
Read EBOOK Dekice by Craig Thompson Online free

Download PDF: dekice.pdf Dekice PDF