Read 3096 Dage by Natascha Kampusch Free Online


Ebook 3096 Dage by Natascha Kampusch read! Book Title: 3096 Dage
The author of the book: Natascha Kampusch
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 39.61 MB
ISBN 13: 9788702107548
Edition: Gyldendal
Date of issue: June 16th 2011
ISBN: 8702107546

Read full description of the books:

Den sande historie om Natascha Kampusch, den østrigske pige der blev kidnappet på åben gade i 1998 og først slap fri efter 8 år, kan få det til at gyse i enhver. Hun var på vej til skole, havde netop skændtes med sin mor og var gået uden at sige farvel, da hun blev grebet af en mand som kastede hende ind i sin varevogn og kørte væk med hende. De næste par år tilbragte hun i et specialkonstrueret rum på få kvadratmeter i mandens kælder, indtil han havde knækket hende så grundigt, at han kunne tage hende op i huset. Her måtte hun arbejde som hans slave. Han sultede hende, tæskede hende og misbrugte hende. Men en sommerdag i 2006, da han havde sat hende til at støvsuge bilen uden for huset, så hun sit snit til at stikke af. Nu har hun skrevet sin historie, og det er rystende læsning. Men det er også, på en bagvendt facon, opløftende læsning. Der er ingen tvivl om, at Natascha Kampusch er en uhyre begavet kvinde. Hendes beskrivelse af sine prøvelser er aldrig "ulækre" eller hadske, men til gengæld præget af en dyb trang til forståelse, dels af hvad det vil sige for et barn at blive frarøvet sin identitet på den måde, og dels af, hvad det var for et menneske, hun kom i kløerne på - og som var hendes eneste, absolut eneste, menneskelige kontakt mens hun voksede op. Ikke mindst beretningen om tiden efter hendes flugt er øjenåbnende læsning. Natascha Kampusch opførte sig aldrig som folk forventede af et "offer" - hun har hele tiden forsøgt på at være herre over sin egen historie og ikke lade sig udnytte, og hun har været kontroversiel i sine udtalelser om sin kidnapper og i sin insisteren på, at sandheden aldrig er sort og hvid. At læse Natascha Kampuschs beretning er en oplevelse, man ikke havde ventet. Den er en enestående personlig historie, men den er også en almengyldig beretning om de sider af den menneskelige natur, vi ikke har lyst til at se i øjnene. I menneskelig indsigt kan den måle sig med de største.

Read Ebooks by Natascha KampuschRead information about the author

Ebook 3096 Dage read Online! Natascha Kampusch is an Austrian girl known for her abduction at the age of 10 on 2 March 1998. She was held in a secret cellar by her kidnapper Wolfgang Priklopil for more than eight years, until she escaped on 23 August 2006.

Natascha later became a talk show hostess and now works for animal rights with PETA.

German film-maker and director Bernd Eichinger announced that he was making a film based on Kampusch's captivity and wanted Kate Winslet to star in the film.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to 3096 Dage
Read EBOOK 3096 Dage by Natascha Kampusch Online free

Download PDF: 3096-dage.pdf 3096 Dage PDF