Read Tajna Elle i Miche by Jessica Sorensen Free Online


Ebook Tajna Elle i Miche by Jessica Sorensen read! Book Title: Tajna Elle i Miche
The author of the book: Jessica Sorensen
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 12.95 MB
ISBN 13: No data
Edition: Znanje
Date of issue: November 2014
ISBN: No data

Read full description of the books:

Progonjena neopravdanom krivnjom za majčinu smrt, Ella Daniels bježi na koledž u drugi grad, ali i u neku drugu sebe, ostavljajući za sobom oca alkoholičara, brata s kojim ima narušen odnos, osiromašen provincijski gradić, no prije svega svoju srodnu dušu.
Micha Scott njezin je prvi susjed, prijatelj iz djetinjstva i ljubav njezina života, što zna negdje duboko u sebi, ali spoznaje tek kada se s koledža vraća kući na ljetne praznike.
Ella se od darkerice, vesele, iskrene i otvorene djevojke pretvorila u zatvorenu, pomalo uštogljenu štrebericu, koja izgledom podsjeća na pravu stepfordsku suprugu. A Micha… Micha je odlučan u namjeri da vrati staru Ellu.
Tajna Elle i Miche tečna je priča s tipičnom američkom ikonografijom, koju upotpunjuju zabavni sporedni likovi, auto utrke tinejdžera, život u prikolici, motiv napuštene supruge i majke koja radi dva posla kako bi podigla sina. No, zapravo je to nježna ljubavna priča koja pokazuje kako iz razorenih obitelji može proizaći topla i iskrena ljubav dvoje mladih ljudi s budućnošću.

''Stvarno velika ljubavna priča. Ima nečeg herojskog u tome… Ako još niste postali obožavatelj ovog žanra, onda ćete s ovom knjigom to svakako postati.'' TheSweetBookShelf.com

''Prekrasna…ljupka… vrlo snažna ljubavna priča… od koje će vam se zavrtjeti.'' BookswithBite.net

Read Ebooks by Jessica SorensenRead information about the author

Ebook Tajna Elle i Miche read Online! Jessica Sorensen is a New York Times and USA Today bestselling author from the snowy mountains of Wyoming. When she's not writing, she spends her time reading and hanging out with her family.


http://www.jessicasorensen.com
http://www.facebook.com/pages/Jessica...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Tajna Elle i Miche
Read EBOOK Tajna Elle i Miche by Jessica Sorensen Online free

Download PDF: tajna-elle-i-miche.pdf Tajna Elle i Miche PDF