Read Različita by Veronica Roth Free Online


Ebook Različita by Veronica Roth read! Book Title: Različita
The author of the book: Veronica Roth
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.97 MB
ISBN 13: No data
Edition: Naklada Ljevak
Date of issue: 2014
ISBN: No data

Read full description of the books:

JEDAN IZBOR
odlučuje tko su ti prijatelji

JEDAN IZBOR
definira tvoja uvjerenja

JEDAN IZBOR
određuje kome si lojalan – zauvijek

JEDAN IZBOR MOŽE TE PREOBRAZITI

Šesnaestogodišnja se Tris nalazi pred strašnim izborom jer se ne uklapa u podijeljeno društvo kojemu se svi moraju pokoriti. Stoga Tris kreće u pustolovinu kako bi doznala kamo doista pripada. Zaprepaštena surovošću života, ona ne može vjerovati nikome. Pa ipak, upoznat će privlačnog mladića koji se istovremeno doima i prijeteći i zaštitnički. Najteži je izbor tek iščekuje.

Nastupni roman Veronice Roth Različita kompleksna je priča o šesnaestogodišnjakinji koja je prisiljena izabrati između tipične i sebične obitelji te avanturističke i neizvjesne budućnosti. Beatrice „Tris“ Prior živi u Chicagu koji se raspada, grad je podijeljen na pet frakcija, u skladu s uvjerenjima i strastima. No, Tris se suočava sa svojim najdubljim strahovima kad otkrije da je Različita i da je stoga meta opasnih lidera. Paralelno se upušta u romantičnu i nasilnu vezu s instruktorom, a roman se pretvara u nepredvidljivu i neizbježnu avanturu. Različita je distopijski triler nabijen napetim odlukama, melodramatskim izdajstvima, neočekivanim posljedicama i neobičnom ljubavnom pričom.

Read Ebooks by Veronica RothRead information about the author

Ebook Različita read Online! Veronica Roth is from a Chicago suburb. She studied creative writing at Northwestern University, and wrote DIVERGENT (Katherine Tegen Books, May 2011) and INSURGENT (May 2012). The third and final book in The Divergent Trilogy, ALLEGIANT, will come out on October 22, 2013. In the meantime she will spend endless hours browsing Wikipedia in her pajamas as she eats corn flakes. (Or some other kind of bland breakfast cereal.)


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Različita
Read EBOOK Različita by Veronica Roth Online free

Download PDF: razliita.pdf Različita PDF